Rumos ananászbólé

Rumos ananászbólé
Hozzávalók:
1 nagy doboz konzervananász
2 evokanál porcukor
1 üveg félédes fehér pezsgo
1 üveg félédes jófajta fehérbor
1 dl rum /lehetoleg fehér/

Elkészítés:
Az ananászt leszurjük, és egyforma kis darabokra vágjuk. Bólés tálba tesszük. Rálocsoljuk a rumot, rászórjuk a porcukrot, és jól összekeverjük. Lefedve fél napig érleljük a hutoszekrényben. Ezután felkeverjük, ráöntjük a bort meg az ananászlevet. Ismét állni hagyjuk. Közvetlenül fagyasztás elott felöntjük a pezsgovel, és azonnal kínáljuk.
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  


Vélemény, hozzászólás?

Specify Facebook App ID in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.